Support en onderhoud van internetsites

Elke activiteitssector evolueert min of meer regelmatig. Nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe inlichtingen die men wil meedelen...

Uw website is het uitstalraam van uw firma die up-to-date moet zijn. De bezoekers van uw website zullen hierdoor meer vertrouwen hebben en de kwaliteit van de zoekmachine van uw website zal er door verbeterd worden want de search engines waarderen zeer de sites waarvan de inhoud regelmatig aangepast wordt .

Men kan veranderingen aanbrengen in alle elementen van uw internetsite:

  • de tekstinhoud,
  • de prenten,
  • het grafisch charter,
  • de structuur van de indeling van de pagina's
  • de gegevens die voortdurend veranderen (nieuws, jobaanbiedingen, ...).

Uw site zal des te levendiger zijn en zal meer presteren door nieuwe functionaliteiten en aanpassingen aan te brengen om uw site zichtbaar te maken op nieuwe media (smartphones, tablet, …) en op nieuwe browsers.

Voor de sites die we ontwikkelen hebben we een  panel van tools voor het inhoudsbeheer geselecteerd. Deze tools blijven echter gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen specifieke informaticakennis. Zo kan u gemakkelijk zelf alle veranderingen aanbrengen in de inhoud, de structuur van de pagina's zonder een beroep te doen op onze diensten. Onze medewerkers blijven echter tot uw beschikking indien u zelf bepaalde taken niet wil vervullen.  

Voor de sites die niet ontwikkeld zijn door Wikafi, kan u bij ons terecht om u te helpen.

Meer info? Contacteer-ons!