SEO (Search Engine Optimization - Search Engine Optimalisatie)

De beste website trekt niet automatisch de kwalitatieve bezoekers aan. Men moet haar eerst doen kennen met verschillende technieken : zoekmachine optimalisatie SEO, Google Adwords, sociale netwerken,...

 

Onze benadering

Bij verstek, zijn alle internetsites die wij ontwikkelen geoptimaliseerd voor een goede natuurlijke SEO. De keuze van de gebruikte technologieën, de bevaarbaarheid, de raad in de keuze van de termen van de eerste niveaus van de vertakking, de domeinnamen, de integratie van de metagegevens, het respect van de WAI en W3C normen, het URL herschrijven,...  al deze parameters integreren wij van bij het begin in onze webontwikkelingen.

In functie van uw noden, van uw doelstelling en van uw gekozen publiek, zou deze  natuurlijke SEO niet voldoende kunnen zijn. In dat geval zullen wij u de nodige expertise geven voor het toepassen van bepaalde meer gespecialiseerde technieken om betere organische en promotionele resultaten te verkrijgen.

Meer inlichtingen? Contacteer-ons!

 

De natuurlijke SEO

Voor een goede positionering van uw internetsite in de organische resultaten (d.w.z. buiten promotionele links) van de zoekmachines, heeft men niet alleen de aspecten van de inhoud van de site nodig, maar ook zijn codering en zijn structuur.
Wij brengen onze expertise hieromtrent om deze aspecten te optimaliseren en ervoor te zorgen geen fouten te begaan.

 

De te betalen SEO

Deze techniek bestaat in het kopen van advertentieruimte op zoekmachines. Dit heeft het voordeel vlug te verschijnen in de eerste resultaten van een onderzoek.

Google Adwords is het meest verspreide promotiesysteem. Wij bepalen de pertinente sleutelwoorden rekening houdend met de gebruikte termen van uw corebusiness, met de gebruikte woorden van de concurrentie, met de geografische en taalkundige targets. Daarna houden wij ons bezig met alle technische en administratieve aspecten van het beheer van uw promotiecampagne.

 

De sociale netwerken

Deze techniek die waarschijnlijk de minst goed gekende is maar die meer en meer verspreid wordt, bestaat in het gebruik van de sociale netwerken om kwalitatief verkeer op uw internetsite aan te trekken  rekening houdend met uw typische eigenheid.

 

Meer inlichtingen? Contacteer-ons!