Diensten

In de hoedanigheid van bureau voor advies en ontwikkeling van webgerichte oplossingen, nous willen we onze klanten bijstaan in het bestuderen, het opmaken of het realiseren van een lastenboek met het doel toepassingen te ontwikkelen op intranet of internet.

Naast traditionele ontwikkelingsformules begeleidt u Wikafi bij specifieke kwesties met betrekking tot internettechnologie:
registratie van domeinnamen, hosting van diensten of servers, rootschalige verspreiding van mailings (nieuwsbrieven, wenskaarten, enz.), Search Engine Optimalisatie, analyse van statistieken, proactief onderhoud van webservers, e-mailservers en beveiligingssystemen.

Meer weten

Onze Filosofie

Onze benadering is eenvoudig en direct. Hebt u een concreet project en zoekt u een oplossing om uw dagelijks werk te vereenvoudigen ? Wij analyseren grondig de haalbaarheid en komen snel bij u terug met een duidelijke en gedetailleerde oplossing. Zo hebt u alle elementen om verder te gaan.

Wij zullen u niets verkopen dat u niet nodig hebt. Integendeel ! Als u intern beschikt over ressources die zouden kunnen deelnemen aan het project, dan stoppen wij waar u wil overnemen.  De vertrouwensrelatie kan er alleen door groeien.

Ieder project is uniek. Zo hebben wij, om een steeds betere dienstkwaliteit voor onze klanten te verzekeren, een samenhangend multidisciplinair team gevormd met ervaren professionals die gewoon zijn aan alle projecten met veel soepelheid te werken.

Meer info? Contacteer-ons!